Home About New Event Free Fire
Showing posts with label Quiz. Show all posts
Showing posts with label Quiz. Show all posts

Thursday, September 23, 2021

Flipkart Kya Bloti Public Quiz Answer For 23 September

Play Flipkart kya bolti public quiz to get assured prizes of smartphone, Flipkart supercoin, Flipkart vouchers any many exciting prizes.


Flipkart Kya Bloti Public Quiz Answer For 23 September

Episode 14- Jamun Ya Jalebi ?

1. How do women prefer men?
Answer- with beard

2. Which sweet dish do people prefer to eat?
Answer- Jalebi.

3. What percentage of people hater their boss ?
Answer- 30-40% 

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answer For 23 September

In this article you know all the Flipkart Fake or not fake quiz answers of season 4

If you play Flipkart fake or not fake quiz, you have to answer 3 questions correctly and you have a chance to win assured prizes of smartphone, Flipkart supercoin, Flipkart vouchers and more exciting prizes.


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answer For 23 September
Image via Flipkart



Season 4, Episode 285- Rama Setu Nepal mein?

1. Adam's Brize is located between India and nepal?


Answer- Fake

2. An Ostrich has two toes in each foot ?

Answer-  Not Fake


3. Dadasaheb Phalke award is India's highest award in field of cinema?

Answer- Not Fake




Wednesday, September 22, 2021

Flipkart Power Play With Champions Quiz answer Today 23 September


Participate in Flipkart Power with champion quiz for season 2. You have to answer 6 questions correctly and get a chance to win assured prizes of smartphone, super coin, Flipkart voucher and other exciting prizes.

Flipkart Power Play With Champions Quiz answer season 2-

E29- MUM VS KOL

1. Will Trent Boult Take a wicket in powerplay?

Answer- Yes.

2. Who Will Concede less runs?

Answer- 

3. How many Indians are trading crypto on coin switch Kuber?

Answer- 1 Core

4. Who will Concede more runs?

Answer- S Yadav

5. How many runs will Mumbai score in powerplay?

Answer- 47

6. Who will win this match?

Answer- Mumbai